Marcelo Bielsa ikke overaskende fan av Marcelo.

Ifølge Football Insider har Marcelo Bielsa funnet en spennende midtbanespiller i League One. Det sier en del om Cameron Brannagan når også en Premier League-klubb ser potensiale i 23-åringen.

Oxford United-spilleren har vært i gnistrende form denne sesongen og har vært viktig for klubbens vei mot opprykk til Championshship.

Så hvem er denne spilleren som er «gjemt bort» i League One?

Dette er samme Brannagen som fikk sin seniordebut for Liverpool i 2015. Ny kontrakt med klubben ble signert under to måneder senere, og Jürgen Klopp beskrev spilleren som «talentet som har alt du trenger fra en midtbanespiller».

Les: Sheffield-manager: Dean Henderson har planen klar

På slutten av 2015/16-sesongen hadde unggutten fått med seg hele åtte førstelagskamper og fremtiden så lys ut.

Den påfølgende sesongen skjedde noe. Ikke at vi tror nummerendringen fra 32 til 25 brakte midtbanespilleren bad vibes, men det endte med at han totalt ble henvist til reservelaget, og kom senere på våren ikke til enighet med klubben om veien videre.

Det bar på utleie til Fletwood Town, før han endelig tok avskjed med Liverpool etter å ha spilt i klubben siden 2001. Veien videre ble Oxford United i 2018.

Les på Popidol: Kinoer er stengt til 15 juni

Her gjorde han seg umiddelbart bemerket og fikk anerkjennelsen Players’ Player of the Year Award i sin første sesong.

Leeds har skjønt han ikke har noe å gjøre i League One, men får ifølge Football Insider nå konkurranse fra Sean Dyche og Burnley.

Vi tar tar det nærmest for gitt at Leeds tar det endelige steget tilbake i øverste divisjon, så for Brannagan ser det lyst på en retur til Premier League.

For Leeds og Burnley blir dette muligheten til å hente talentet Jürgen Klopp beskrev som noe helt spesielt – for rundt 50 millioner kroner.

Spennende. Vi tenker Prosjekt Bielsa passer best for den tidligere Liverpool-spilleren.

Les: Kicker: Manuel Neuer og Bayern München i bråk