Lykkeligere tider for Nicolò Zaniolo hvor han forteller hvor stor fisk han har fått

Nicolò Zaniolo har fått sin andre korsbåndskade i 2020. Han mistenker at overnaturlige krefter bak den usannsynlige og spesielle ulykken.

Hans første ord var: «Jeg må slutte å spille fotball, jeg tror jeg har blitt forhekset», sier moren Francesca Costa til Gazzetta dello Sport.

2020 har vært et grusomt år for de aller fleste, så også for Nicolò Zaniolo som har hatt det ekstra ille. – Romas 21 år gamle talent skadet korsbåndet i et av knærne i januar, han har kjempet seg tilbake og var med da Italia møtte Nederland i Nations League mandag.

Les: Bekreftet: AC Milan henter italiensk komet

Da skjedde det igjen, men denne gangen i det andre kneet og nok en gang korsbåndet.

«Vi venter på å finne ut hvor Nicolò skal opereres. Det kan være i Roma, på den amerikanske klinikken der Zlatan Ibrahimovic ble operert, eller i Østerrike. Roma undersøker det beste alternativet for Nicolò», sier moren Francesca Costa i et intervju med Gazzetta dello Sport.

Nicolò Zaniolos ord etter hans korsbåndskade
Francesca Costa sier at sønnen hennes var desperat da de møtte ham første gang etter den nye skaden.

«Han føler seg litt bedre nå, men da han først møtte oss, var han i tårer. Han var sint, han var rasende og til og med redd for at han var forhekset. Men han har roet seg nå. Hans første ord var: «Jeg må slutte å spille fotball, jeg tror jeg har blitt forhekset», sier Costa.

Hun roser også hans lagkamerater i Roma som har sendt mange støttemeldinger til Zaniolo.

«Han er ganske redd for bedøvelse, men prøver å se det positive nå. Han hadde allerede et rekonstruert kne, og nå får han ett til. Gitt at legene fortalte ham at han hadde sterke muskler, kan det være bra på sikt», sier Francesca Costa.

Hun fortsetter:

«Nå er han hjemme med kjæresten og den nye valpen deres, som ikke har noe navn ennå. Han trengte bare litt tid til å behandle alt, og nå er han klar til å kjempe».

Se: De fem beste målene «Der Kaiser» scoret i Bundesliga