You want Cristiano back, Ole?

Donny van de Beek er klar. Nå vil Manchester United gjøre tre kjøp til.

Prioitet nummer én er fortsatt Jadon Sancho.

Manchester United er tilbake etter en kort ferie. Nå er det mindre enn to uker igjen til sesongen starter opp igjen.

Når det gjelder overgangsvinduet, har klubben kjøpt den nederlandske midtbanespilleren Donny van de Beek fra Ajax for 400 millioner kroner.

Men manager Ole Gunnar Solskjær ønsker å rekruttere tre spillere til – i tre forskjellige posisjoner.

I følge Manchester Evening News ønsker klubben en venstreback, en midtstopper og en spiss.

Les: Liverpool slipper å sette verdensrekord denne gangen. Henter et fantastisk keepertalent

Kan få Sancho billigere
Manchester United har tidligere vært sterkt knyttet til Sevillas venstreback Sergio Reguilón – som skal ha imponert Solskjær i forbindelse med Europa League-semifinalen der Sevilla slo Manchester United.

Vitaliy Mykolenko, i dag i Dynamo Kiev, vil også være relevant. Både Reguilón og Mykolenko har kontrakter med sine klubber frem til 2023. Samtidig ser ikke venstrebackposisjonen ut til å bli prioritert av administrerende direktør Ed Woodward.

En ny midtbanespiller skal på plass og øverst på ønskelisten er RB Liepzigs Dayot Upamecano, som nylig forlenget kontrakten med Bundesliga-klubben. 21-åringen har en utkjøpsklausul på nesten 400 millioner kroner som kan aktiveres fra neste sommer.

I angrepsposisjonen der er målet klart: Jadon Sancho. Den engelske superstjernen har en høy prislapp, men Manchester United ser fortsatt ut til å tro på en overgang. Manchester Evening News mener at et alternativ som klubben vurderer er å vente et år til og deretter rekruttere Sancho. Dette for å få ham billigere. Borussia Dortmund vil ha minst 1,2 milliarder kroner for poengmaskinen.

Les: Er klar til å stjele Luis Suarez fra Juventus

Manchester United starter Premier League-sesongen 19. september når de tar opp Roy Hodgsons Crystal Palace.