Tahith Chong

20 år gamle Tahith Chong har satt signaturen på en forlengelse av kontrakten med Manchester United. – Nederlenderen kom til Manchester United fra Feyenoord for snart fire år siden. Det nærmer seg utløp av avtalen og med lite spilletid tenkte de aller fleste at tiden på Old Trafford snart var over.

Med den nye avtalen er Tahith Chong Manchester United-spiller frem til sommeren 2022.

Les: Tapte Haaland, satser på Sørloth

I løpet av vinteren har det gått rykter om at Chong var på jakt etter nye beiteområder, da han ikke følte seg som en del av planene hos Ole Gunnar Solskjær.

Chongs agent, Erkan Alkan, for å proklamere for kort tid siden Chong ville se etter en annen klubb hvor han kan være en større del av førstelags troppen.

Men nå har pipen fått en annen lyd fra samme agent. Til de nederlandske mediene AD forteller han at Chong har bestemt seg for å forlenge kontrakten sin med United.

«Det var mye interesse, vi snakket med store klubber. Men Manchester United kom med en god plan for Tahith. Han vil være hos klubben som brakte ham fra Nederland»

Chong er oppført for ti kamper på Manchester Uniteds førstelag denne sesongen.

Til klubbens nettsted fremhever den offensive spilleren muligheten til å utvikle seg videre som en av grunnene til at han har utvidet avtalen.

Les på F7: Det er ikke første gang Jose Mourinho tråkker på sine egne spillere

«Jeg jobber hardt hver dag for å bli bedre, og jeg vet at dette er et perfekt miljø for å utvikle meg».

«Muligheten til å lære av treneren, hans stab og spillerne i verdensklasse her er fantastisk. Jeg er glad for å ha signert kontrakten, og jeg er takknemlig for denne muligheten til å bevise meg selv her de neste årene», sier Chong.

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har fortalt Chong han definitiv er en mann for fremtiden og vil «teste» han mer i kamper fremover.