Skal ikke gå i samme hastverksfelle som tidligere.

Manchester Uniteds konserndirektør Ed Woodward er etter sigende henrykt over muligheten til å starte forhandlinger med Tottenham for å hente Harry Kane.

Evening Standard skriver at er Woodward opptatt av å sette sine forhandlingsferdigheter på prøve mot Tottenham styreleder Daniel Levy – Det spekuleres kraftig at England kaptein Kane leter etter en vei ut av Spurs.

Les: Jose Mourinho har som vane å tråkke på egne spillere

Daniel Levy er kjent for å være en gjerrigknark og en dyktig forhandler, mens Ed Woodward har et mer middelmådig rykte. – Fans har inntil nylig har sett på han (Les, frem til Bruno Fernandes overgangen) som middelmådig og at han bare er en salgsmann som er dyktig til å lage sponsoravtaler.

Det eneste som kan holde Harry Kane i Tottenham er hvis Jose Mourinho klarer å levere topp fire plassering og spill i Champions League. Manchester United vil gjerne benytte tiden nå som det ser usannsynlig ut til å lande en avtale.

Det er forventet at Kane, som for øyeblikket er ute av aksjon til april på grunn av en hamstringskade, sannsynligvis vil koste i overgang 100 millioner pund dersom han skulle få lov til å gå videre. – United har jaget 26-åringen de siste tre sesongene og de har midlene tilgjengelig.

Rapporten legger til at Woodward var forberedt på å innlede diskusjoner med Levy da han var opptatt av å ansette daværende Tottenham-sjef Mauricio Pochettino, før klubben til slutt bestemte seg for å gi Ole Gunnar Solskjær heltidsjobben.

Les på Popidol: Max von Sydow er død 90 år gammel

Han har tidligere hatt samtaler med Levy om overgangen til Gareth Bale, men ble som kjent slått av Real Madrid.

United var villige til å betale mer enn de 85 millioner pund som Real Madrid brukte på Wales-spilleren, men Baldes ønske om å flytte til Santiago Bernabeu avsa avtalen.