Alexander Sørloth skuer ut i verden

Manchester United følger med på en annen norsk spiss enn Erling Braut Haaland med tanke på en 25 millioner pund overgang til sommeren. – Ole Gunnar Solskjær skal regelmessig ha sendt speidere for å sjekke opp hvordan det går med Alexander Sørloth.

Alexander Sorloth, har inntatt hovedrollen på lån hos Trabzonspor og er pr nå toppscorer i den tyrkiske serien.

Les: Lønn: To millioner om dagen – i tre år

Det er ifølge The Sun, Ole Gunnar Solskjær som har instruert spionteamet sitt til å foreta jevnlige kontroller av nordmannen, speiderne deres trosset redsel for virus og var til stede på lørdagens Super Lig-sammenstøt mellom Trabzonspor og Gaziantep.

United-manager Solskjær er fortsatt selv om det nå går bra på jakt etter å legge til mer kraft i angrepet sitt, og etter å ha gått glipp av en avtale for Erling Haaland i januar, som gikk til Borussia Dortmund – er han tilbake på sporet av en annen av sine landsmenn i form av Sørloth .

Og det hevdes at det er andre gang på så mange uker at United har sett Sorloth, etter å ha vært til stede uken før i deres 5-2 seier over Rizespor.

En potensiell overgang til United ville fullføre en bemerkelsesverdig snuoperasjon for Sørloth, som ikke klarte å oppnå plass på laget Eagles, etter å ha signert i januar 2018.

Etter å ha blitt kjøpt for £ 9million, ble Sørloth sendt på utlån etter å ikke ha scoret for Palace på 16 kamper.

Trabzonspor skal angivelig ha muligheten til å gjøre låneavtalen til en permanent avtale for 7 millioner pund. Med 21 mål og syv assist i sin første sesong med klubben er det hevet over enhver tvil at de vil benytte seg av kjøpsopsjonen uansett om de selger han videre eller ikke. .

Manchester United skal være villige til å by 25 millioner pund, det var før Real Madrid meldte sin interesse sist uke.

Les på F7: Det er ikke første gang Jose Mourinho tråkker på sine egne spillere