Pitaluga spilte på Fluminense sammen med Alisson Beckers bror Muriel (Instagram / mpitaluga)

Det er meget mulig at den 17 år gamle brasilianske keeperen Marcelo Pitalug er dyrket frem i et laboratorium og manipulert frem til å bli den ultimate keeper. Han har lange armer og store hender og en spenst som gjør at det er lettere for han å hoppe over enn å gå rundt.

På torsdag kunne Liverpool annonsere sitt nye keepertalent og var for så vidt overbevisende i sin fremstilling at de skulle ta det med ro og være nøye med hans utvikling. – Foreløpig og med det mener vi inneværende sesong sitter førstekeeper Alisson Ramses Becker trygt.

Pitaluga har inntil nylig tilhørt Fluminenses U20-lag, denne sesongen er det Liverpools U23-lag som gjelder. Liverpools keepertrener John Achterberg prøver å dempe press og forventninger: «Nå som vi har ham her, vil vi utvikle ham. han er fortsatt ung, men det er ikke noe press, ettersom det fortsatt er en lang vei å gå med mye arbeid»

Les: Juan Mata har fått et tilbud det er ekstremt vanskelig å si nei takk til

Sommeren 2019 var Pitaluga til stede da Brasil vant U17-VM, men spilte ikke i noen kamp i det mesterskapet. – Liverpool fans vil oppdage hvilken keeperjuvel de har skaffet seg og trolig vil kreve «opprykk» til førstelaget når vi nærmer oss neste sommer.

Les på Popidol: AC/DC lar ikke dårlig hørsel og drapstrusler hindre nytt album