Juan Mata

Den 32 år gamle spanske offensive midtbanespilleren Juan Mata har trolig gjort sitt i Manchester United drakt. Manchester United hentet han i 2014 fra Chelsea, det har vært noen veldig gode år, men spilletiden har gradvis blitt mindre under Ole Gunnar Solskjær sin ledelse.

Drømmen for Mata har hele tiden vært å avslutte karrieren i sin ungdomsklubb Real Madrid, det gnager fortsatt litt at han bare fikk spille for ungdomslaget og andrelaget Castilla før han ble solgt til Valencia i 2007.

Les: Da var den på plass: Bård Finne har signert med utenlandsk klubb

Juan Mata er på utgående kontrakt med Manchester United. I følge Daily Mirror er han blitt kontaktet av en saudisk klubb og blitt tilbudt en hel haug med oljepenger.

Klubben er ikke navngitt, men ifølge avisen skal klubben ha tilbudt Mata en veldig innbringende kontrakt. 32-åringens far og agent er overbevist om at Manchester United vil akseptere en overgang hvis Mata velger å flytte.

Sommerens signering av Ajax stjerne Donny van de Beek gjør at det mest sannsynlig ikke blir mer spilletid på Juan Mata, tvert imot.

Les: Få et blikk på slik F1-bilene kommer til å endre seg