Las Palmas rykker ned og Deportivo La Coruña i trøbbel

(c) Bilde: Moviestar+: Paco Jémez gråter en skvett

La Liga nærmer seg slutten på årets sesong hvor de fleste lagene har spilt 34 kamper. At Barcelona vinner har de aller fleste regnet med en god stund og vi tipper Atlético Madrid klarer å holde Real Madrid unna og for en gangs skyld kapre andreplassen. 

Malaga har vært dødsdømt en stund og med Levantes seier over Malaga på torsdag ble det klart at Las Palmas ikke lenger kunne redde plassen i La Liga, og derfor hadde laget fra Gran Canaria ikke mye å spille da Alaves søndag kom på besøk.

Les på F7: Snart kan du betale ved å vise fingeren

Alaves banket Las Palmas 4 – 0 Las Palmas rykker ikke bare ned, de ble også fullstendig ydmyket på eget gress. – Det Secondo som gjelder neste år.

Las Palmas manager Paco Jémez klarte ikke oppgaven å snu den negative trenden og blir sikkert å finne som manager for en annen klubb snart.

Hvem som slår følge og må spille mot lag som Grenada og Numancia neste sesong er fortsatt åpent, mest sannsynlig blir det. Deportivo La Coruña som har 28 poeng på 18. Levante har det bedre, men fortsatt ikke trygt med 34 poeng på 17.plass.

Las Palmas – Alaves 0-4
La Liga
51′ 0-1 Munir El Haddadi
73′ 0-2 Munir El Haddadi
79′ 0-3 Alvaro Medran
90′ 0-4 Ruben Sobrino

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp