Lacazette reagerer på buing fra Arsenal-fansen

251
LONDON, ENGLAND - DECEMBER 02: Alexandre Lacazette of Arsenal celebrates during the Premier League match between Arsenal FC and Tottenham Hotspur at Emirates Stadium on December 1, 2018 in London, United Kingdom. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Dersom man så på resultattavlen skulle alt tilsi at alt var bra, men i det 75. minutt ble Arsenals trener Unai Emery buet av Arsenal-fansen!

Det var i det 75. minutt at Arsenal-fansen reagerte på et av mange «feilvalg» (i følge fansen) fra treneren, at de startet å bue! De likte dårlig at Lacazette ble byttet ut for Ramsey. Stillingen på dette stadie var 2-1 til Arsenal.

Dette fikk spissen med seg og sendte fansen en beskjed!

Les: Fabregas gjenforenes med legende?

Lacazette ba publikum tenke på hva de gjorde og heller klappe og støtte laget! Denne gesten hjalp fansen til å endre mening og stoppet med buingen!

Unai Emery ble konfrontert med buingen etter kampen og hadde følgende å si;
«Vi må gjøre kloke avgjørelser, jeg forstår meg på fansen, men jeg må gjøre jobben min! Hver eneste supporter kan ha forskjellig mening om situasjonen.

Taktisk måtte vi gjøre en endring for å balansere situasjonen, Seri skulle komme innpå og vi trengte en som kunne stoppe han».

Les: Manchester United vurderer Roma-spiller til å tette forsvaret