Selvfølgelig avhengig av pris, men høres fristende ut. (foto: united, twitter)

Etter tre kamper med overbevisende seire til United er nok lykketilstanden allerede tilstede på Old Trafford, men nå gjelder det å finne riktig inngang i det nye året for å sikre at sesongen ikke ender opp på avstand, når moroa avgjøres i Premier League og Champions League.

Dette kan bety forsterkninger fra Roma. Liverpool har lykkes spesielt godt med overganger fra denne klubben de siste to årene med Mohamed Salah og Alisson.

Ifølge italienske Tuttomercatoweb, sjekker United nå ut muligheten for å hente den greske midstopperen Kostas Manolas.

Vil i det minste øke salget av supportereffekter i Hellas. (foto: manolas, twitter)

Les: Hvorfor aldri ManU?

Markedsavdelingen hos United jubler sikkert med mulighetene til å få nok en nasjonalitet  i klubben – og automatisk supporter interesse fra Hellas.

Men hva med kapasiteten til 27-åringen? Han spilte i gresk fotball frem til 2014, da han ble hentet til Roma. Nå står midtstopperen registrert med over hundre kamper, og fast innslag på sesongens Roma-lag.

(foto: manolas, twitter)

Les: Leeds vil sikre opprykk med Champions League-spiller

Utkjøpsklausulen er på «bare» 375 millioner kroner, og den italienske avsien hevder de har fått nyss om at United kan være fristet til løse ham ut.

For United-supportere som ikke helt skjønner hva grekeren har å gjøre på Old Trafford, kan det beroliges med at både Arsenal og Chelsea skal være interessert i spilleren.

Så hva blir det til, Solskjær?

Har vel litt å si når det gjelder nye karer.

Les: Si hei til Premier Leagues nye superstjerne!