Sier mye om troppen når Gomez og Matip ikke er et fnugg savnet. Van Diljk mente til og med at Fabinho var Man of the match. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool kommer inn i uken med en deilig 2-0 seier på Stamford Bridge. I tillegg til tre poeng, er statusen hos de røde én forsvarspiller tilbake, én ut.

Det var Fabinho som dannet duo med Virgil van Dijk og tettet helt mot Chelsea i Gomez´og Matips fravær. Nederlenderen mente etter kampen at Fabinho var best på banen. Derfor bekymrer ikke Klopp seg for dekningen i forvaret, men det er likevel surt at Matip må ta seg en pause.

Les: Jürgen Klopp fikk bekreftelsen: Dette er en genistrek!

-Joe (Gomez) blir ok. Det var ikke noen alvorlig skade, og han er nok allerede tilbake på mandag. Med Joel (Matip) er det litt anderledes. Det er ikke det verste skaden i verden, men han er nok ute et par uker. Kanskje han er klar etter landskampspausen, sier Klopp ifølge Goal.

Les på F7: Premier League skal selvfølgelig deles med Kina, Boris

-Heldigvis har vi Fabinho som spilte eksepsjonelt bra mot Chelsea, beroliger Klopp Liverpool-supporterne til slutt.

Du blir ikke Premier League-mester uten å ha troppen som kan løse utfordringene som trenger seg på i løpet av en lang sesong. Liverpool har vist at de er rigget for back-to-back.

Les:BBC: Drar på den helt usannsynlige handleturen og henter Nelson Semedo til Premier League