Har sikkert hatt en prat med kompis Bruno Fernandes. (foto: semedo, twitter)

Nuno Santo måtte slippe Matt Doherty til Tottenham på slutten av forrige måneden. Dette utløste jakten på erstatteren som som kan matche 28-åringen og aller helst overgå ham. Ifølge BBC har Wolverhampton funnet dette i en Barcelona-spiller.

Nelson Semedo.

Da Diogo Jota forsvant til Liverpool på lørdag for 41 millioner pund, forklarte Santo at dette var et trekk for å kunne signere Dohertys erstatter. Ifølge BBC er ulvene godt inne i forhandlinger med Barcelona.

Les: Jürgen Klopp fikk bekreftelsen: Dette er en genistrek!

Ronald Koeman er giret på å få inn penger til å skaffe seg forsterkninger før 5. oktober, og Wolverhampton får derfor muligheten til å sikre seg den portugisiske landslagsspilleren. BBC hevder 26-åringen går for rundt 350 millioner kroner.

Høyrebacken har 124 kamper i Barcelona-drakt men måtte se 1-0 seieren mot Elche på lørdag fra benken. Nå ser det ut som det blir alt annet enn en benketilværelse i verdens tøffeste liga.

Vi vet Nuno Santo her en genial teft på overgangsmarkedet og vet dette blir bra. Samtidig småhumrer vi litt når vi tenker på hva vi hadde tenkt for tre år siden hvis noen hadde fortalt oss at Wolverhampton skulle på handletur i 2020 hos en av verdens beste klubber.

Go Wolves!

Les: Nå er det ikke noen tvil: Selv Luke Shaw mener United er ute å kjøre