Nagelsmann skal ikke lide nød. (foto: bayern, twitter)

For å ha det klart: Du erstatter ikke Robert Lewandowski. 33-åringen med 344 scoringer på 374 kamper i Bayern München er i en helt klasse for seg selv. Erling Haaland forsøkte å vippe Lewandowski av tronen de siste to sesongene, men måtte gi tapt. For det første holder den polske spilleren seg stort sett skadefri, for det andre virker det som han aldri går ut av den ekstreme scoringsformen. Nå tvinges Bundesliga-giganten uansett å foreta seg noe.

Da Bayern-bossene tidligere ble spurt om de ikke jakter Erling Haaland, var svaret: Trenger ikke, vi har Lewandowski. Bundesligaklubben kunne uansett ikke utkonkurrere Manchester City på forhandlingsrommet, men nå har klubben heller ikke lenger sin Lewandowski. Selv om kontrakten løper til neste sommer, gikk 33-åringen ut og fortalte at lørdagens kamp mot Wolfsburg trolig er hans siste hos Bayern.

Les: Mats Zuccarellos scoringer 2021/22-sesongen

Så hva gjør Bayern München hvis de ikke klarer å lenke fast sin nr. 9?

Fra England ryktes det om Sadio Mané, ifølge Kicker søker Bayern en løsning fra Bundesliga. Det tyske mediet hevder Bayern nå har booket møte med agenten til Sasa Kalajdzic. 24-åringen hos Stuttgart er ifølge Kicker den foretrukne kandidaten etter å ha overbevist direktørene hos Bayern om kvalitetene sine.

Forwarden er også linket til Borussia Dortmund og Benfica, men hvis Bayern først bestemmer seg, bør dette være klart. Du takker ikke nei til æren av å erstatte Robert Lewandowski.

Den østerrikske landslagsspilleren har 24 scoringer på 57 kamper hos Stuttgart siden 2019, ikke akkurat Lewandowski tall, men likevel med et potensiale til å bli spydspissen i et Bayern angrep.

Et kontraktsutløp i 2023, der utsiktene til at Kalajdzic går på free transfer neste sommer, passer Bayern perfekt. Ifølge Kicker betyr dette at prisen i sommer er presset ned til 20-25 millioner euro. Det blir noen spennende måneder fremover for Bayern-supporterne.

Les: Perisics genistrek kom etter de to finalescoringene