Haaland måtte nøye seg med kronprinsrollen i Bundelsiga. (foto: bayern, twitter)

For Bayern-supporterne er det smertefullt å høre, men det har de siste månedene kommet sterke signaler om at Bundesliga-historiens største nr. 9 søker nye utfordringer. Nå kom bekreftelsen.

Ryktene var først litt ulne der Bayern ikke nedlot seg å kommentere. Så har den ene Bayern-direktøren etter den andre hardnakket fortalt at Lewandowski spiller ut kontrakten til sommeren 2023, basta bom, uten at detaljer rundt forhandlingene med nr. 9 ble kjent.

Les: Endelig et sunnhetstegn i fotballens crazy verden!

På fredag valgte sporstdirektøren til slutt å fortelle hele historien.

-Jeg har snakket med Lewandowski. I løpet av den samtalen fortalte han meg at han ikke vil akseptere kontraktstilbudet vårt da han gjerne vil forlate klubben, sier sportsdirektør Salihamidzic.

(fra transfermarkt)

Bayern München vet da at uansett hvor langt de strekker seg er Big Lew ferdig. Det store spørsmålet blir om klubben står på kontrakten som løper ut i 2023, eller om de velger å satse på ny nummer ni fra neste sesong og heller cashe inn noen hundre millioner for salget av Europas største målgarantist.

Les: EA Sports dropper FIFA

Salihamidzic bekrefter at holdningen står om at Bayern ikke slipper Lewandowski før sommeren 2023, men kommer en klubb med de nødvendige hundre millionene, kan vi ikke se bort fra at Lewandowski er i spill før neste sesong.

Les: Ikke nok med at City tok Haaland, nå siktes det inn mot neste Manchester United-mål

Hvis noen lurer på om Lewandowski selv er klar, her er kommentaren etter lørdagens 2-2 kamp mot Wolfsburg:

-Jeg kan ikke si at det er hundre prosent sikkert, men det var kanskje min siste kamp. Vi vil finne den beste løsningen for meg og for klubben, kom det fra Lewandowski.