Vi vet hvem som fortalte noe morsomt

Tomasson, som blant annet har spilt for Feyenoord og Milan, kommer fra jobben som Danmarks assistenttrener. Åge Hareide er landslagssjef for Danmark. Nå tar Tomasson over Hareides gamle jobb som Malmö-sjef.

Les: Tromsø-trener slutter for å bli bilselger!

  • Jeg er stolt over å få jobbe med en klubb som Malmö FF. Her finnes fantastisk historie og engasjerte supportere, og man kjemper med FC København om å være best i Norden, sier Tomasson til klubbens hjemmeside.

I desember valgte Malmö å avslutte samarbeidet med Rösler etter halvannet år med tyskeren som hovedtrener. Malmö endte på sølvplass i Allsvenskan forrige sesong etter en dramatisk innspurt. Håpet om gull levde helt inn i siste serierunde.

  • Vi er fornøyde med den gode dialogen med det danske fotballforbundet som har gjort det mulig for Jon å forlate sin jobb som assistenttrener for Danmark et halvt år før kontrakten går ut, sier Malmös klubbdirektør Niclas Carlnén.

Hareide og Tomassons kontrakt med det danske landslaget går opprinnelig ut etter EM, og det har lenge vært klart at de to ikke får fornyet tillit. Kasper Hjulmand tar over Hareides jobb og får med seg Morten Wieghorst som assistent.