(c) Bilde MFK: Tobias Hestad

Det er trolig vaflene på Føyka som gjør at sønnen til moldeveteran Daniel Berg Hestad nå er «sterk nok» til å spille på høyere nivå enn PostNord ligaen. – 19 år gamle Tobias Hestad er meget glad for å fortsette i Molde, noe han forteller til klubbens sider etter avtalen var signert:

«Jeg er utrolig stolt glad for å ha forlenget med MFK»

Moldegutten har gått gradene i MFK-systemet og i mai fikk han sin A-lagsdebut da MFK seiret 4-0 mot Sunndal i cupen. Tobias spilte høstsesongen 2019 i 2.divisjonsklubben Asker. Nå har han signert en ny avtale med Molde Fotballklubb som strekker seg til ut 2022.

– Jeg er kjempeglad for at vi nå fikk resignert Tobias! Han var i Asker på utlån i fjor, og hadde en fin utvikling der. Dette er en spiller vi har stor tro på i fremtiden. Vi synes også det er stas at vi får en ekte Moldegutt med oss videre. Så er det jo slik at vi signerer ikke noen bare fordi de er Moldegutter, men de skal være gode nok og vi skal se potensiale i at de klarer å ta steget inn her. Det er vi kjempeglade for at vi har fått med Tobias nå, sier hovedtrener Erling Moe.