Hva i huleste er det Chelsea holder på med?

Maurizio Sarri (foto: chelsea: twitter)

Vi skjønner at det er mer som foregår bak kulissene, men når en av verdens beste keepere ikke har lyst til å bli i en klubb, hva er verdien av å tvinge ham til spill i én sesong til?

Thibaut Courtois skal bort fra Chelsea.

Ikke nødvendigvis fordi han mistrives på Stamford Bridge, men når Real Madrid banker på døra, er det ikke naturlig å ikke si nei.

Ifølge Sky Sports kommer Chelsea ikke til å ta opp samtalene med Real om en overgang for den belgiske landslagsspilleren.

Vil dit hvor trofeene samles. (foto: courtois, twitter)

Den nesten to meter høye keeperen med den ekstreme rekkevidden har bare ett år igjen av kontrakten, og skal ha «truet» Chelsea med at han ikke kommer til å forlate klubben før han kan gå på free transfer neste sommer – hvis de ikke aksepterer overgangen til Real.

For å trekke inn Chelseas dilemma i saken kan det nevnes at klubben med de skyhøye ambisjonene etter at Sarri kom til London ikke kan nå disse uten å ha nettopp en av verdens beste keepere mellom stengene.

Skjønner også Sarris dilemma. (foto: chelsea, twitter)

Ifølge Sky Sports er kostnaden ved å miste Courtois gratis neste sommer mindre enn å starte sesongen uten belgieren eller en egnet erstatter.

Ikke overraskende trygler nå agenten til 26-åringen om at Chelsea må slippe keeeperen.

-For Courtois er dette en stor avgjørelse, for han ønsker  å være nær sin familie og det er kommet et tilbud som Chelsea kan akseptere, sier agenten ifølge Sky Sports, som nå er så desperat at han trekker frem nærhet-til-familien-kortet.

Er ikke bare trist om dagen. (foto: courtois, twitter)

Hva skjer, Chelsea? Minuttene tikker raskt mot 9. august og sommerlukking på overgangsmarkedet.

Det har gått så lang at vi virkelig ønsker at Courtios slippes til Madrid. Ellers vil vi vurdere alle hans prestasjoner fremover på Stamford Bridge med utgangspunktet i at han egentlig ikke har lyst til å være der.

Les: Det siste om Chelsea

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds