Franck Ribery som vi husker ham.

Franskmannen er ikke husket i München som den store solstrålen, men som den ekstremt hardtarbeidende vinnerskallen som spilte der Bayern-treneren plasserte ham. 425 kamper i Bayern-drakta med 117 scoringer og 177 assists plasserte Franck Ribery i Bayern Münchens Hall of Fame for evig og alltid. Nå kan døra igjen åpnes for franskmannen.

I tillegg til å ha legendestatus hos Bayern München, må Ribery ha lært seg noen tyske gloser i løpet av sine 13 år i hos klubben. Når du plusser på at Ribery har spilt på samme landslag som en av verdens mest ettertraktede trenere som nå kan være aktuell for Bayern München – da begynner det å bli interessant.

LES: Wrexham skylder Ryan Reynolds og Rob McElhenney store penger

Zinedine Zidane er i en posisjon der han ikke må søke. For å sette det på spissen, når den tidligere Real Madrid-treneren bestemmer seg, så får han jobben. Ifølge Bild har Zidane forhørt seg hos relevante kilder om forholdene hos Bayern München, det tyske mediet hevder franskmannen vurderer å ta med seg Franck Ribery som assistent. Zidane er flerspråklig, men engelsk og tysk har aldri vært noen prioritet. Med tyskspråklige Ribery på laget, kan Bayern-jobben med ett bli mer aktuell for Zizou.

Bayern München jakter Alonso og De Zerbi, men sender Zidane med Ribery på laget signaler han er klar for å ta over ledelsen av Bayern München, da blir det et helt annet ballgame.

F7: Nå har Ghostbusters-filmserien passert en milliard dollar