For snill gutt til å bli verdsatt? (foto: liverpool, twitter)

Det er den tidligere Liverpool-stjerne og «spytter», Jamie Carragher, som har loddet stemingen i Liverpool. Konklusjonen er: Aldri i verden at de skal selge sine verdensstjerner, bortsett fra Salah.

Selv om Mohamed Salah fortsatt regnes som en nøkkelspiller på Anfield, måles han opp mot den vanvittige debutsesongen med 44 scoringer. Å hoppe etter seg selv og denne statistikken blir nesten håpløst.

Carragher mener Salah fortsatt har en høy stjerne med 19 scoringer å skilte til denne sesongen, men at egypteren er undervurdert av sine egne.

Les: Toni Kroos: Avtalen med Manchester United var på plass

-Jeg tror Mo Salah blir sett på som en verdensklassespiller av de på utsiden, men blir ikke satt nok pris på av Liverpool-supporterne. Når jeg snakker til Liverpool-supportere og ser på sosiale medier, ser det ut som Liverpool har seks spillere av verdensklasse, doserer Carragher til Sky Sports.

-Keeperen, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Sadio Mané, Roberto Firmino and Salah. Men hvis du hadde spurt Liverpool-supporterne, så hadde de aldri i verden ha solgt spillere som Alisson eller Van Dijk, men hvis du gir oss 1,5 milliarder kroner for Salah, da ville de ha tenkt på det, avslutter Carragher.

Les på Popidol: Donald Trump driter seg ut når han prøver seg på Indias største stjerne

Som forsvarer den undervurderte egypteren.

-Han scorer og har mange assists. Bare Messi har flere mål og assists i Europa siden Salah kom til Liverpool. Og det store med Salah er at han nesten aldri blir skadet. Når Liverpool spiller, er han der på banen uke etter uke, totalt 98 kamper av 103. Hvis du ser på scoringer per spilte minutter, er det andre som er bedre, men som manager ville jeg ha ønsket spilleren som spiller hver kamp og leverer, avslutter Carragher.

Les: Klopp forklarer hvorfor Liverpool har utfordringer på overgangsmarkedet

Som ikke ville ha byttet ut Salah med verken Kylian Mbappé eller Jadon Sancho.

https://youtu.be/VShSneuGL84

Les: Pogba med kardinalsynd: Innrømmer at han digger Liverpools spill