Det meste var klappet og klart med United.(foto: real, twitter)

En av verdens ypperste pasningsserverere hadde noen hektiske dager sommeren 2014. Da var to Premier League-klubber ekstremt aktive for å skaffe seg den tyske verdensmesteren.

Selv om dette blir hypotetisk, kan vi nå stille spørsmålet hvordan Kroos ville ha påvirket Manchester United eller Liverpool hvis tyskeren hadde valgt Premier League.

Les: George Clooney kjøper tidligere storklubb i krise

For at det var nær en overgang, det skal det ikke være tvil om. Det var United med David Moyes som hadde gjort Kroos til sitt hovedmål.

-David Moyes hadde kommet til meg og avtalen var mer eller mindre på plass. Men så fikk Moyes sparken og Louis van Gaal kom inn, noe som gjorde saken komplisert. Louis ønsket tid til å bygge opp sitt eget prosjekt, og jeg hørte ikke noe fra United, mimrer Kroos til The Athletic.

Det ble derfor aldri Old Trafford på Kroos.

Les på Popidol: Ble straffet av dommeren for Haaland-feiring

Da United trakk seg, kom plutselig Liverpool opp i pole position. Både Steven Gerrard og Luis Suarez startet en sjarmoffensiv, men som endte med praten.

For når VM startet denne sommeren var fokuset flyttet fra England for Bayern München-spilleren.

-VM startet og Carlo Ancelotti ringte. Og det var det, forteller Kroos om valget av Real Madrid.

Tenk hvis hovmester Kroos hadde fått muligheten på Old Trafford denne sommeren. Hadde han kunne forhindret noe av forfallet?

Vi bare spør.

Les: Ny skade hos PSG – dette lukter flere Haaland scoringer