Klopp forklarer hvorfor Liverpool har utfordringer på overgangsmarkedet

Sier du ja, sier du nei til garantier. (foto: liverpool, twitter)

Som best i verden ligger det både en stor drahjelp på overgangsmarkedet, men også begrensingene som følger med på lasset. Hvem er det som ikke vil spille for Liverpool om dagen, spør du?

 

 

Vi lar Liverpool-manageren forklare hvorfor neste runde på overgangsmarkedet ikke kommer til å gå knirkefritt, selv med trofeene som har begynt å hope seg opp på Anfield igjen.

 

-Hvis spillere ser at du er suksessfull er det lettere å komme i dialog med dem. Men på den andre siden, jo bedre laget ditt er, begynner de å spørre: Hvor og når er det plass for meg?, sier Klopp til Sky Sports.

-Vi skal bruke spillere som ønsker å være en del av dette og som vil kjempe for sin plass, som vil ta det neste skrittet sammen med oss og som utvikler og forbedrer seg. Vi har allerede denne typen spillere, og hvem som vil komme til, må ha akkurat denne holdningen, avslutter Klopp.

Takumi Minamino, Sepp van den Berg, Adrian og Andy Lonergan er spillere som tydeligvis fyller denne profilen.

PSG har Neymar og Kylian Mbappé, men dette er to spillere som trolig aldri hadde takket ja til Klopps forventninger til samtlige spillere.

De store stjernene kan derfor holde seg i Paris, Jürgen Klopp samler spillerne som aldri er garantert spilletid og som setter laget først. Dette blir det vinnere av.

Vi tenker PSG skal ta dette som et innspill ved neste spillerkjøp. 

Les: Nå kom United-beviset: Scoring av den ferske, den delvis falmede og den kommende stjernen