Disse tenker ikke så mye på gamle bedrifter. Krever mer! (foto: liverpool, twitter)

Når du ikke har spilt for klubben din på en halv evighet, blir Pogba lagt merke til for det han sier, ikke det han gjør. Denne gangen kom han i skade for å rose Liverpools briljans.

West Ham klarte nesten å utnytte Liverpools ubalanse etter å ha blitt sendt hjem fra Madrid med 1-0 tap forrige uke, men bare nesten. En 2-1 ledelse til Davide Moyes og gjengen holdt frem til det gjensto tjueto minutter av kampen.

Les: George Clooney kjøper tidligere storklubb i krise

Så sørget Salah og Mané for det som har gitt Liverpool en nærmest ubrutt seiersrekke (hadde det ikke vært for jyplingen Solskjær) – akkurat mange nok scoringer til å avgjøre i sin favør.

Pogba har med sitt skadeopphold sikkert hatt litt ekstra tid til å følge Premier League-kampene på TV, og er skikkelig imponert over Liverpool.

Les på Popidol: Ble straffet av dommeren for Haaland-feiring

Som oss andre. Det er bare det at du liksom ikke skal prate opp erkerivalen.

-De er så langt foran alle andre. Som United-spiller og med rivaliseringen mellom oss ønsker vi ikke at de vinner tittelen, men som fotballelsker og med respekt for motstanderne, må jeg si at de fortjener å være der de er i dag. De er til og med bedre enn forrige sesong da de vant Champions League, skryter Pogba til ESPN.

Vi er fullstendig enige, Paul, men tipper du ikke blir noe mer populær på Old Trafford etter denne «innrømmelsen».

Les: Klopp forklarer hvorfor Liverpool har utfordringer på overgangsmarkedet