Glem fotball til helgen – da er det Dragrace som gjelder

Mangler ikke på glamour når du vinner i utlandet. (foto: thomas lysebraate olsen, Facebook)

Har du virkelig ikke vært på Dragrace ennå? Noen hevder at denne sporten er forbeholdt de spesielt interesserte som lever og ånder for biler, sykler, fart, støy og svidd gummi. De har rett – og helt feil.

Vi skal innrømme at vi ikke skjønte så mye den første gangen vi forvillet oss opp til Gardermoen for noen år siden. Men siden den gang har vi blitt fast publikum når Drag Challenge braker løs på den nedlagte flystripa.

Denne gangen har vi ryddet plass til en Gardermoen-tur, 26. – 29. juli og ofret glatt en planlagt sydentur på veien.

Er garantert en opplevelse du ikke har fått med deg før.

Her gjelder det å få med seg den helt spesielle stemningen som kjøretøy og mennesker skaper i løpet av disse juli-dagene.

Garanterer at du får brukt alle sansene dine når Thomas gjør seg klar. (foto: lysebraate olsen, Facebook)

Da dette – i Norge – dreier seg om en liten idrett,  byr arrangementet ikke bare på raske biler og sykler som skytes ut fra start. Her får publikum også muligheten til å komme inn på teamene som konkurrerer og se litt nærmere på fartsvidunderne.

Temaleder Stefan Olsen gjør siste finjustering før han sender Thomas Lysebraate Olsen ut på rakett-tur. (foto: lysebraate olsen, Facebook)

Sjekk ut videoen nedenfor, den gir deg en smakebit på hvordan det kan se ut når Thomas Lysebraate Olsen fyrer løs fra start.

Vi sees på Gardermoen!