Edin Dzeko

Fra å være 100% ute i kulden hos Inter Milan manager Antonio Conte har Christian Eriksen på mystisk vis blitt den meget eksentriske manageren sin yndling. – For kort tid siden fortalte Serie A klubben hele verden deres danske superstjerne var til salgs og at de var åpne for alle forslag.

I lang tid har Roma spiss Edin Dzeko vært av interesse for Inter Milan, det var derfor svært overraskende når de ikke ville gjøre en bytteavtale mot en som ikke engang var med i troppen.

Les: Bekreftet: Da er det spikret for Christian Eriksen

Forstå det den som vil: Inter Milan avviste muligheten til å signere Roma-spissen Edin Dzeko i en bytteavtale som med Christian Eriksen.

Eriksen skal være hos Nerazzurri i det minste til slutten av sesongen etter å ha scoret et frispark etter full tid og med det skjøt Inter forbi AC Milan i tirsdagens Coppa Italia-kvartfinale. Danskens fremtid kunne ha vært veldig annerledes. Inter viste stor interesse for å bytte ham med Dzeko, men Giallorossi-sjef Paulo Fonseca gjennomførte en full 180 forrige uke.

I henhold til Di Marzio prøvde den bosniske agenten Alessandro Lucci å etablere et seks måneders lånebytte mellom klubbene. Eriksens første seriøse interesse i januar kom fra hans tidligere klubb Tottenham Hotspur, men Premier League var bare villige til å signere ham på nytt lån, et tilbud som nærmest irriterte Inter. Leicester City var det laget som kom nærmest å signere Eriksen etter å ha tilbudt Nerazzurri € 4 millioner for å ta 28-åringen på lån, samtidig som de lovet å betale lønnen sin i sin helhet. Forskjell i skattenivå i Italia og England skal ha hindret gjennomføring av den avtalen.

Siden da har et lite mirakel skjedd, Antonio Conte har sluppet Eriksen inn i varmen igjen, han har til og med uttalt at «Christian Eriksen er en del av vårt prosjekt»

Les: Det er bare plass til en konge i byen!