Jesse Lingard (foto: lingard, twitter)

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har signalisert to ting de siste ukene, for det første er han fornøyd med laget og legger lokk på alle kjøp i januar vinduet, med mindre noe spektakulært skulle dukke opp. – Og for det andre, han vil beholde flest mulig inkludert Jesse Lingard.

Det har ikke vært flust med spilletid og et nytt leieopphold er avtalt. Den 28 år gamle vingen har vært i Manchester United i 20 år og vært på utleie flere ganger tidligere vi nevner i fleng: Leicester, Birmingham, Brighton & Hove Albion og Derby County FC.

Les: «Real Madrid ga oss fem kilo Nutella- Jeg spiste det med skje»

Manchester Evening News skal West Ham betale 1,5 millioner pund i leiesum og dekke spillerens lønn på 80.000 pund i uka. Det blir ingen kjøpsopsjon, både Manchester United og Jesse Lingard ønsker en retur til høsten.

West Ham har fått ting til å fungere de ligger på 5.plass i Premier League, det er lenge siden topp fire, beste resultat i Premier League kom i sesongen 1985/86, det var en 3.plass.

BBC skriver at avtalen betyr at West Ham må signere enten Said Benrahma eller Craig Dawson permanent, ettersom Premier League-reglene forbyr flere enn to leiespillere fra engelske klubber i troppen.

Benrahma ble leid inn fra Brentford i oktober, med en avtale som tilsier at overgangen skal gjøres permanent ved sesongslutt. Dawson ble leid inn fra Watford, også han i oktober.

West Ham-manageren David Moyes tok med seg den gang 20-årige Lingard på sommerturné som Manchester United-sjef sommeren 2013, og Lingard scoret det første målet i Moyes-æraen i Australia.

Denne sesongen har Lingard spilt bare tre førstelagskamper, alle i cupturneringer.

Les: Alexander Søderlund slutter i Häcken etter en sesong