Vi krever endring!

På onsdag tok Chesterfield i mot Solihull Moors i National League. Kampen ble utsatt i åtte minutter da to håndfuller supportere entret banen i protest. Og dette var starten på slutten for to i dress.

Da Solihull hadde banket inn sin tredje scoring i overkjøringen av hjemmelaget, fikk Chesterfield-supportere nok og tok over banen i en fredlig protest. Åtte minutter senere ble kampen blåst i gang – og Solihull kunne sette inn sin fjerde for dagen.

Ble nok for supporterne etter tredje baklengs. (foto: chesterfield)

Les: Gerrard står foran en håpløs utfordring – og digger det!

Noen timer senere kom beskjeden om at manager Martin Allen hadde fått sparken. Optimismen var stor tidligere i sommer, og sesongen begynte riktignok bra med tre seire på fire kamper, men så fulgte 19 liga-kamper uten seier.

Nok er nok. (foto: chesterfield)

Les: Barcelona trenger å vite – legger press på Valverde

Klubben, som før sesongstart ble vurdert som kandidat til opprykk til den litt mer staslige ligaen over, er nå kandidat til nedrykk.

Etter at Allen ble sendt ut døra, valgte også direktør Ashley Carson å trekke seg fra styret og daglig ledelse av klubben. Men i motsetning til Allen, vil Carson fortsatt gjøre seg fortjent til gratis lunsj i kantinen. Han skal nemlig tre ned til stillingen som sekretær for klubben.

Kaster slipset og blir sekretær.

Og vi som trodde det var kaotisk på Lerkendal om dagen.

Les på F7: Seks nordmenn har fått kultstatus i Premier League