Lønnsforhandlingene ble aldri de samme etter Sanchez. (foto: united, twitter)

Solskjær rettet sin tryllestav mot Pogba og resultatene kom umiddelbart. Nå står United-manageren foran en enda større oppgave. Det første som må skje er å flytte blikket bort fra ukelønna.

Alexis Sanchez.

Chileneren var en av de største stjernene i Premier League da han spilte for Arsenal. Så kom rotet, så kom overgangen til United og så forsvant luften ut av Sanchez-ballongen.

Paul Pogbas revitalisering etter Solskjærs entre på Old Trafford er et faktum. Knekker Solskjær Ed Woodwards neste nøtt, en utilpass Sanchez, vil styrelederen bli genierklært for å ha hentet inn nordmannen.

Har virket litt stusselig på Old Trafford, men det blir nå historie. (foto: sanchez, twitter)

Les: Solskjær har fjernet kryptonitten i buksa til Supermann Pogba

Sanchez har ifølge Evening Standard fått fart på rehabiliteringen etter hamstring-skaden og ser ut til å komme tilbake på banen før tiden. Og Solskjær kommer ikke til å vente med å kaste chileneren inn der han gjør mest skade på motstanderen.

https://twitter.com/utdxtra/status/1022325646591176705

-Når du spiller for Manchester United har du et ansvar for å spille på en spesiell måte. Jeg tror ikke størrelsen på lønningen skal virke hemmende på noen, sier Solskjær ifølge Evening Standard.

Les: Gerrard står foran en håpløs utfordring – og digger det!

Med det setter manageren en strek over diskusjonen om Sanchez ukelønn på rundt 4 millioner .

-Fotball i dag er helt crazy. Da jeg spilte trodde vi at lønnsnivået var på topp og at det måtte snu, men det fortsetter å øke. Men størrelsen på lønningene er ikke spillernes feil. Pengene klubben betaler dem med, påvirker verken meg eller spillerne, avslutter Solskjær.

Og vi som trodde at lønnsspiralen var nedadgående ved tusenårsskiftet… (foto: united, twitter)

Les: United har lagt inn bud – Solskjær kan få en brasilianer i fanget

På søndag kan muligheten dukke opp for et Sanchez-comeback/revitalisering mot Bournemouth, men trolig vil chileneren spares frem til 2. januar når stakkars Rafael Benitez skal få smake på et Manchester United som har sett lyset i jula.

Vi vet at Sanchez kommer til å våkne fra Mourinho-dvalen, og dundre frem som det scoringskåte ekspresstoget han er.  

You are warned.

Les: Seks nordmenn har fått kultstatus i Premier League