Frank, I am coming. (foto: rangers, twitter)

Old Firm. For flere fotball-elskere betyr dette et oppgjør som må oppleves. Det er ikke alltid det er finessene som preger kampen, men kjedelig og blodfattig blir det garantert aldri.

På lørdag møter Rangers sin erkerival Celtic. Denne gangen er det en Rangers-manager som er spesielt godt rustet til bitre oppgjør mellom rivaler. Steven Gerrard har vært med på uttallige knokkelkamper gjennom karrieren, der seier mot denne ene motstanderens betyr så mye mer enn tre poeng.

Celtic kommer også til å henge på ryggen til Rangers. (foto: rangers, twitter)

Les: Solskjær har fjernet kryptonitten i buksa til Supermann Pogba

Når Rangers i tillegg gav fra seg ett poeng på onsdag mot Hibernian og ligger tre poeng bak Celtic i den skotske serien, er det duket for en kamp som har følelsesmessig og sportslig enorm betydning.

Elsker derby opplevelsen. (foto: gerrard, twitter)

Les: Barcelona trenger å vite – legger press på Valverde

-Jeg har aldri vært med på et deby som ikke var en må-vinne-kamp. Selv om vi lå over Celtic på tabellen ville jeg fortsatt ha sagt at denne kampen må vinnes. Ingen bør noensinne spørre en Rangers-manager om en Old Firm-kamp må vinnes. Til det finnes det bare ett svar, sier Gerrard ifølge Sky Sports.

Liverpool-legenden har litt av en oppgave foran seg. De siste 10 kampene mot Celtic har endt med null seire og to uavgjort.

Sorry Celtic, men Rangers har vår støtte med Gerrad ved roret.

Les: Liverpool slipper å miste sin superscorer