Før dro spillere Rosenborg ikke ville ha til Ranheim, nå er alt snudd på hodet

(c) Bilde: Ranheim: Kristoffer Løkberg

Serieleder Brann ser på til serietoer Ranheim når de nå i sommer skal styrke laget. Ranheim har overrasket absolutt alle, inkludert dem selv med en fantastisk sesong. – I begynnelsen tenkte vi at dette tar slutt snart, men den vinnerviljen og samarbeidet man ser i laget vitner om at dette kommer til å vare.

Ranheim, med Eliteseriens aller miste budsjett overlever ikke bare, men blomstrer.  Serieleder Brann skal være meget interessert i å sikre seg Kristoffer Løkberg og har lagt inn et bud i følge Bergensavisen.

Les: Ranheim vil forlenge lån av talent fra «lillebror» Rosenborg

Avisen har vært i kontakt med Løkberg selv, hans agent, Branns sportslige leder Rune Soltvedt og Ranheims daglige leder Frank Lidahl. Ingen ønsker å kommentere opplysningene.

Brann er ikke alene om å ha oppdaget Ranheim spillere, det finnes mange klubber som kan friste dårlig betalte spillere livsendrede lønninger. – De skal jobbe hardt for å holde på sine beste. Og skulle de vinne Eliteserien blir det bare enda verre.

«Vår plan A er at ingen spillere forsvinner, med mindre det er en helt åpenbar sak som dukker opp. Det skal i så fall passe for både spilleren og klubben. Men om vi finner ut at det er riktig at en eller to skal videre så skal vi håndtere det» uttalte Lidahl i mai.

 

Løkberg er på utgående kontrakt i Ranheim og kan gå gratis til andre klubber etter sesongen. Indreløperen har vært svær meget god så langt denne sesongen.

BA melder at Brann ønsker seg midtbanespilleren allerede i sommer.

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste