Eliteserieklubb i trøbbel mister landslagsspiller

Bassel Jradi
Top Article ad

De to siste kampene til Strømsgodset har vært forholdsvis enkle, seier mot Sandefjord og uavgjort mot start har gitt litt distanse ned til nedrykksstreken. – Den 24 juni blir det tøffere, da tar de imot serietoer Ranheim på Marienlyst. 

Bassel Jradi var en av Strømsgodset sine viktigste spillere sist sesong og sentral i klubbens fjerdeplass, årets sesong har ikke vært like bra.

Les:   Skal få Eliteserie-klubben opp av hengemyra

Drammens Tidene skriver at Strømsgodset kan være på vei til å selge Bassel Jradi (24) og at de har mottatt et bud fra den kroatiske klubben Hajduk Split.

På en pressekonferanse tidligere idag fikk sportsdirektør i Hajduk Split, Saša Bjelanović spørsmål om Bassel Jradi:  «Det kommer alltid til å være rykter rundt Hajduk. Noen stemmer, mens andre ikke gjør det. Jeg kjenner disse spillerne som nevnes, men jeg får ikke lov til å kommentere spillere som er under kontrakt med andre klubber».

Det ble klart allerede i vinter at Jradi ville bort fra Strømsgodset, det var nære på da og enda nærmere nå. Jradi er på utgående kontrakt og etter reglene kan han 1.juli skrive kontrakt med en ny klubb med oppstart i januar. – i så tilfelle til ikke Strømsgodset motta noe. De personlige betingelse skal allerede være avtalt.

Les på F7: Har ikke kvalifisert seg til VM – men fyller opp tribunene i Russland

Bassel Jradi har spilt på alle aldersbestemte landslag i Danmark, men valgte som voksen å spille for sitt andre hjemland Libanon.

 

 

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste