Solgte keeper i går tester en ny i dag

311
(c) Bilde: Sarpsborg 08: Thomas Berntsen

I går ble Anders Kristiansen solgt til Sarpsborg 08 sitt favorittmarked Belgia og i dag har de fått en ny keeper til testing. 

Søndag kom nyheten om at Kristiansen forlater Sarpsborg 08 og er klar for spill i belgiske Union Saint Gilloise. Ørn Horten keeper Jorge Miguel Vieira (27) fra Portugal skal trene med Eliteserie-laget i noen uker fremover.

Les: Sarpsborg 08 fortsetter å selge til Belgia

Sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen, at keeperen gjorde et godt inntrykk på mandagens trening.

«Han var bra da han spilte mot oss i cupen også, og han er en god keeper. På dagens trening gjorde han også et godt inntrykk»

Det er ikke ofte at en keeper som slipper inn 6 mål i en kamp etterlater et godt inntrykk, men det gjør han altså, Ørn Horten tapte 0 – 6 mot Sarpsborg i mai.

Les også: Hevder Godset-profil er enig med utenlandsk klubb.
Vieira voktet buret for Ørn Horten da de tapte 0-6 mot Sarpsborg 08 i mai..

«Han er en solid keeper, men er altså Ørn Horten sin spiller. Så får vi se hva vi går for. Det kan være aktuelt å gjøre dette til en kortsiktig løsning ut sesongen, eller om det blir lenger enn som så. Det er i hvert fall hyggelig at han får tillatelse av Ørn Horten til å være med oss».

«Det er en moderne keeper som er veldig solid med beina og flink til å lese spillet. Dessuten er han reaksjonssterk og god én mot én».

Ørn Horten har gitt uttrykk for at de ikke vil stå i vegen dersom deres keeper får muligheten til å prøve seg på landets øverste nivå.

– Han får kjent på nivået i norsk Eliteserie og jeg er sikker på at han tar det greit. Sarpsborg 08 er en solid klubb som vi vet han eventuelt vil bli tatt vare på i, sier klubbens sportslige leder, Ardian Gashi, til sa.no.

Aslak Falch har vært fast mellom stengene for Sarpsborg 08 denne sesongen og stått samtlige 13 seriekamper.

Vieira har vært en del av Ørn Horten i halvannen sesong, men har tilbrakt store deler av sin karriere i kypriotisk fotball.

Søndag spiller Sarpsborg 08 hjemmekamp mot Tromsø klokken 18. Den kampen kan du se på Eurosport Player.

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste