Flere nye år med Lars Bohinen ved roret

109
Bilde: Aafk, Bildbyråen: Lars Bohinen

Aalesund er på full fart på vei tilbake til Eliteserien, de er ikke bare serieledere, men avstanden ned til utfordrere begynner å bli veldig lang. – Slik det ser ut nå kommer de tidlig i høst å være helt sikre. 

Hovedtrener Lars Bohinen får fortjent mye av æren og nå har klubb og trener blitt enige om å forlenge avtalen med to år til ut 2021 sesongen.

Les: Lukaku om United: «De måtte finne den skyldige»

Lars Bohinen er inne i sin andre sesong i AaFK. Tangotrøyene har levert svært overbevisende resultater under den tidligere Nottingham Forest-spillerens ledelse. Laget topper OBOS-ligaen og er klare for kvartfinale i NM.

Styreleder Jan Petter Hagen forteller at klubben er fornøyd med å forlenge avtalen med treneren.

– Laget har hatt gode resultater over tid, samt god prestasjonsutvikling. Dette, sammen med Lars sitt ønske om forlengelse, har vært sentralt for klubben, sier Hagen til Aalesund sine sider.

Les på Popidol: Ewan McGregor tilbake til «Star Wars», forhåpentligvis med ny frisyre

Hovedpersonen selv er veldig fornøyd med å fortsatt skulle være A-lagstrener for Sunnmøres stolthet.

– Jeg trives godt her, både med kollegaene mine inne på kontoret, og med en spillergruppe som er lærevillig, som kjøper idéene våre og utfører dem. I tillegg ser jeg fremgang. Dette er gode betingelser å jobbe etter, slår Lars Bohinen fast.

– Jeg er kjempefornøyd. Å vite at en klubb vil ha deg med videre er tilfredsstillende. Det viser at man har gjort en god jobb, legger han til.