Lukaku om United: «De måtte finne den skyldige»

Takker, men gadd ikke å få skylda lenger. (foto: united, twitter)

Romelu Lukaku har hatt det stritt denne sommeren. Han ble skjøvet ut av laget i sesongoppkjøringen og hadde ikke noe annet valg enn å velge veien ut. Nå kommer belgierens egen versjon.

– De kjemper alltid for å finne noen å gi skylden. Jeg løftet hånden min opp, selv om jeg mener at jeg ikke er den eneste som spilte dårlig i år. Veldig mange spilte dårlig, men de må finne den skyldige. De måtte finne noen. Det var enten Pogba, meg eller Alexis. Det var oss tre hver gang, sier Lukaku i podcasten LightHarted.

Les: PSG gjør nok et fremstøt for å hente keeper

42 scoringer på 96 kamper taler om en spiller som har gjort jobben, men sterke krefter jobbet for å skvise ut 26-åringen.

– Flere mente at jeg ikke kunne være en del av det laget. Det er grunnen til at jeg gikk min egen vei og alle vinner på det. De kan finne en som virkelig passer for dem og jeg kan gjøre min egen greie et annet sted, fortsetter Lukaku.

Les: Ronaldo rister på hodet av all galskapen

På mandag kan debuten for Inter komme mot Lecce. Vi tipper på 1 til 2 Lukaku scoringer – bare for å vise United hvor han står.