On a roll! (foto: Manchester United)

Sergio Busquets. Jordi Alba. Luis Suarez. Trioen har latt seg rive med av muligheten til å ta en siste dans med Barcelona-kompis Lionel Messi. David Beckham visste godt hva han gjorde da han siktet seg inn mot den ene signaturen, signaturen med historiens beste spiller. Etter dette har en håndfull av de største stjernene i europeisk fotball trukket til Miami, det samme med unge talenter som vil spille med idolene. Nå går det mot nok en helt spesiell gjenforening.

Angel Di Maria har ikke båret Barcelona-drakta, men fikk en kortere periode med sin landsmann i PSG-drakta i tillegg til å ha kjempet sammen en haug med kamper på det argentinske landslaget. Denne sesongen har Di Maria båret Benfica-drakta hos Fredrik Aursnes – og gjort det svært godt. 16 scoringer og 15 assists på 46 kamper forteller at 36-åringen er alt annet enn ferdig.

LES: Den italienske midtbanespilleren Sandro Tonali har fått ny straff!

Ifølge argentinske ESPN er Di Maria nå i samtaler med David Beckham og Inter Miami. Med kontraktsutløp hos Benfica til sommeren, er timingen perfekt for å ta turen for en siste klubbdans med kompis Messi.

Det er fortsatt early days i forhandlingene, men når vi så hvordan Inter Miami-gjengen manøvrerte på plass avtalen med Luis Suarez, er dette noe som skjer hvis begge parter ønsker det.

Vi digger det!

ENGELSKE KLUBBER: Bayern München har skumle planer om å nappe til seg en av Artetas utvalgte spillere