Dansk U21-landslagskeeper på plass

(c) Bilde: Haugesund Fotball: Oskar Snorre Frigast Olsen
Top Article ad

Det er et lån med kjøpsopsjon som Haugesund har sikret seg i det 20 år gamle keepertalentet Oskar Snorre Frigast Olsen. – Han var for noen dager siden keeper i danske Lyngby Boldklubb samt landslagskeeper for Danmark på U21-nivå.

Har skrevet låneavtale med FK Haugesund for resten av sesongen.

Les: PGS gjør nok et fremstøt for å hente arvtageren til Buffon

Snorre har tilbragt karrieren i Superliga-klubben Lyngby Boldklubb siden han var 12 år gammel, måler 1,91 på strømpelesten og var også en av tre keepere som ble tatt ut til Europamesterskapet for U21 som Danmark deltok i denne sommeren.

Tidligere har sisteskansen representert Danmark på flere aldersbestemte landslag og betraktes som en av de mest lovende keeperne i dansk fotball.

20-åringen fra København blir med det FK Haugesunds fjerde danske spillersignering denne sesongen etter at Benjamin Tiedemann, Mikkel Desler og Pascal Gregor tidligere har gjort «arabere» av seg.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og føler jeg kjenner klubben ganske godt. Jeg har blant annet pratet mye med Frederik Gytkjær i Lyngby og han skrøt veldig av klubben og samholdet i spillergruppa, sier den nyankomne sisteskansen.

Opsjon på kjøp
Også i sportslig avdeling på Haugesund stadion var stemningen ekstra god denne tirsdags formiddagen.

– Det faktum at Snorre representerte Danmark under EM-sluttspillet i sommer sier det meste om kvalitetene hans og vi er naturlig nok veldig glade for å hente han til Haugesund. Han er en keeper i en veldig fin alder som kommer til å bli et viktig tilskudd til det gode keeperteamet vi allerede har i klubben denne høsten, sier sportslig leder Eirik Opedal.

FK Haugesund har også inngått en opsjonsavtale med Lyngby på kjøp ved låneperiodens utløp.