Skinner i Uniteds solfylte fotballvår. (foto: united, twitter)

Haaland og Kane linkes ikke overraskende til Manchester United, men med prislapper på noen milliarder, kan det selv for verdens 4. mest verdifulle klubb by på utfordringer i dette herrens koronaår. Rio Ferdinand har løsningen.

Med en usikker Cavani og usikkerhet om Antony Martials evne til å fylle Nr. 9 rollen hos et United som ikke lenger skal samle på andreplasser, tror Ferdinand United uansett skal ut og sikre seg en ny sentral spiss.

Les: Skal vi tro en tidligere Juve-spiller, kan Ronaldo være ødeleggende for Manchester United

Det fables om Erling Haaland og Harry Kane, men Ferdinand mener den perfekte løsningen for United ligger i en helt annen priskategori.

Dominic Calvert-Lewin.

-Jeg har sett mye av Everton dette året, og han er den som gjør forsvarsspillerne nervøse. Han er ikke en du ønsker å spille mot week in, week out. Han er aggressiv, han angriper ballen, begynner Ferdinand til sin FIVE YouTube kanal.

Les: Manchester United kjøper seg ny klubb

-Han er inne i Englands landslagstropp ved å score loads of goals i og rundt the six-yard box, han scorer disse ugly goals. Jeg mener han vil være en fantastisk singering for Manchester United, sier Ferdinand til kameraet sitt.

Forrige sesong ble det 15 scoringer på 24-åringen, denne sesongen er han allerede på 19. For den tidligere midstopperkjempen Ferdinand, er det denne typen forward United trenger, som med sin voldsomme fysikk plager og river motstandernes forsvarsspill i fillebiter.

Les på Engelske klubber: Jose Mourinho vil bli sjefen til Marouane Fellaini igjen

Er det opp til Ferdinand, kan United glemme Haaland og Kane. Løsningen ligger hos Ancelotti for godt under milliarden (hvis det er mulig å lure 24-åringen ut av grepet til italieneren).

Les: Dortmund sitter med alle essene på hånda