Er mer verdt for Dortmund på gressmatta enn i banken. (foto: dortmund, twitter)

Edin Terzic kommenterte litt spakt at han ikke kunne styre duoen Mino og Alfie. Da hadde de to representantene til 20-åringen startet turneen til verdens største klubber for å spille gigantene opp mot hverandre. Dortmund viste tydelig at de ikke setter noe spesielt pris på aktiviteten, over ett år før utkjøpsklausulen aktiviseres.

Administrerende direktør Hans-Joachim Watzke går nå ut og gir all verdens beilere (og Mino/Alfie) beskjed om at Dortmund ikke lar seg presse.

Les: Manchester United kjøper seg ny klubb

United gjorde et solid forsøk på å lirke Jadon Sancho ut av hendene på Dortmund, men måtte slukøret gå inn i sesongen uten hovedmålet (som i etterkant viste seg å være like greit for Solskjær og gjengen). Watzke vil nå fortelle verden at det samme vil skje med Haaland til sommeren – hvis Dortmund bestemmer seg for det.

-Da Covid-19 kom hadde vi ingen gjeld. Ikke én euro. På grunn av den komfortable situasjonen behøver vi ikke å selge noen spillere. Det er viktig, begynner Watzke til BBC.

Les på Engelske klubber: Ronaldo håper Ole Gunnar Solskjær skal redde ham

The Kid. (foto: dortmund, twitter)

-De rike klubbene i verden må vite at hvis de ønsker en spiller fra Borussia Dortmund, så er det to muligheter: Enten får de vite at det er ingen mulighet, eller så får de vite prisen. Så kan de være sikre på at dette er prisen. Det er ingen annen pris, kommer det bestemt fra direktøren.

Med seks kamper igjen i Bundesliga spøker det likevel for Champions League-spill neste sesong. Syv poeng opp til fjerdeplass kan holde hardt. Aksepterer ikke Haaland én sesong uten CL-spill, kan Dortmund tvinges til å åpne portene. Men da skal United, City og de andre vite at prisen er og blir på rundt to milliarder kroner.

Dortmund har inget hastverk, og sitter med alle essene på hånda – uansett hva Mino/Alfie, United, City, og resten måtte tro.

Les: Stig Inge Bjørnebye tilbake som sportssjef