Ed Woodward ler sammen med Avram Glazer

City Football Group gjør det, Red Bull-familien det samme. Nå ser også djevelene fra Manchester at ekspansjon og omsetningsøkning ikke alene kommer gjennom organisk vekst.

Det er australske Sydney Morning Herald som hevder Manchester United er inne i forhandlinger om å kjøpe Central Coast Mariners. Ringer det noen bjeller, sier du? Jepp, det var der verdens raskeste mann prøvespilte.

Les: United og Real er forbigått av kriseklubben Barcelona

Det ble aldri noen fotballkarriere på Usain Bolt i Australia, nå sliter klubbben økonomisk. Etter seksten runder ligger likevel Mariners på topp i øverste divisjon, nå jobbes det med å la United sprøyte inn kapital i klubben – og ligaen.

Ifølge den australske avisen dreier det seg ikke bare om et klubbkjøp, men også en rebranding og flytting av klubben til den nordlige delen av Sydney.

Les på Engelske klubber: Ronaldo håper Ole Gunnar Solskjær skal redde ham

Vi får noen mindre lystige assosisasjoner til Røkke, Gjelsten og I, da gjengen skulle rive Wimbledons røtter opp av jorda rett før årtusenskiftet og skape en ny storklubb. Fire år senere ble prosjektet forlatt.

Men vi tipper United har den nødvendige cred´en hos supporterne i Australia, som dermed tillater eierne å forme og omforme.

Det australske fotballforbundet skal godkjenne overtagelsen, men ifølge Sydney Moring Herald har flere klubber i ligaen støttet ideen om at en av verdens største klubber engasjerer seg i ligaen.

Vi mistenker at fremstøtet i Australia ikke blir Manchester Uniteds siste.

Les: Tottenham dumper minst fem spillere