Botheim på nytt språk. (foto: krasnodar, twitter)

Bodø/Glimt stjerne Erik Botheim har akkurat kommet på plass i russiske Krasnodar, nå får spissen en ny manager som også vet hvor målet står. Tyske Daniel Farke var i sin tid spiss med spill for en rekke klubber nedover i divisjonene i Tyskland. – De siste fire årene har han ledet Jojo laget Norwich opp og ned mellom Premier League og Championship.

Nå tar 45 år gamle Farke over Krasnodar på en kontrakt frem til sommeren 2024. Med seg på reisen har han med Norwich-assistent Edmund Riemer.

Les: Alexis Sanchez viste verden hva som skjer når du setter en chilensk løve i bur!

Farke ble i fjor høst fjernet som manager i Norwich etter en brutal start på comebacksesongen i Premier League.

Det har for øvrig ikke gått så mye bedre med Norwich etter han fikk sparken, nå skal Farke vise at han behersker øverste nivå i Russland og en kultur trolig så fjernt du kan komme fra balløya.

Les: Tysk media: Borussia Dortmund bruker Witsels ukelønn på 1,5 millioner for å vinne kampen om Chelsea-spiller

(foto: krasnodar, twitter)

Hos Norwich var det liten tvil helt til det siste om at Farke er en solid manager, men fikset sammen med klubben ikke overgangen til verdens tøffeste liga i denne omgang. Vi tror Botheim får en solid og tydelig leder for videre utvikling, noe som trengs. Investeringen på rundt 80 millioner kroner forventes å gi avkastning.

Les: Dortmund gir Manchester United en gavepakke

Go Botheim!