Rollene er byttet om, denne gangen er det ikke Michael Zorc som står klar for raid.

Etter godt over året med krangel, forhandlinger og kjefting på hverandre gjennom media, ble Borussia Dortmund og Manchester United til slutt enige om Jadon Sancho. Etter at Sancho gikk opp suksessløypa med tidlig overgang til Bundesliga-klubben som tenåring, har mange unge talenter gjort det samme. Dette har gitt Dortmund en helt spesiell status som springbrett nr. 1.

Erling Haaland, Jude Bellingham og Youssoufa Moukoko benytter seg alle av mulighetene Dortmund byr på til å få en rakettutvikling, der de største klubbene i verden er villig til å gå ekstremt langt for å sikre seg disse signaturene.

Les: Rangnick vil oppgradere Wan-Bissaka

Men Borussia Dortmund har også et annet forretningsområde enn å selge sine største talenter. Ute av Champions League skal det nå leveres i Europaligaen for å redde sesongen, mens «bare» 5 poeng bak Bayern München i Bundesliga gir håp om å kjempe om den nasjonale titlen.

Dette betyr at overgangmarkedet i januar skal utnyttes av Michael Zorc og gjengen for å få på plass spillere som på kort sikt forsterker dynamikken i Dortmund-laget ytterligere. Ifølge Sky Tyskland har signaler fra Manchester United vekket sterk interesse hos Dortmund.

Det er ikke aktuelt for Manchester United å selge det 19 år gamle vingtalentet Amad Diallo de hentet i fjor fra Atalanta, samtidig er det ekstremt vanskelig for ham å kjempe seg inn i førsteelleveren til manager Ralf Rangnick. På Old Trafford handler det ikke om å gi talentene spilletid de kommende månedene.

Diallo på tur med Pogba.

Les på Engelske klubber: Rüdiger har fått to kontraktsforslag

Diallo debuterte i Premier League og kom i spill i åtte kamper med Uniteds A-lag forrige sesong. Denne sesongen har det imidlertid blitt mindre spilletid med kun 68 minutter på banen mot Young Boys hjemme i Champions League.

Den siste tiden har det kommet mer og mer informasjon om at Diallo vil gå på lån ut sesongen, noe som nå ser ut til å begynne å bli klart.

Det heller mot en overgang til Championship-spill, men ifølge Sky Tyskland vurderer Dortmund sterkt å legge inn et leietilbud på 19-åringen i januar.

Rett inn på lag med noen av de største angrepstalentene på markedet for spill om Bundesliga-titlen og avansement i Europaligaen? For oss blir dette en no-brainer.

Les: Etter praten med Rangnick vet Dean Henderson at han har et skikkelig problem

Har feiringen klar, men får ikke brukt den hos Feyenoord. (foto: united, twitter)

Send Diallo til ungdomsfesten i Dortmund – schnell! Spilleren som returnerer til Old Trafford etter endt sesong (eller neste), vil ha så vanvittig mye mer å bidra med i United-drakt.