To chilenske løver. (foto: inter, twitter)

Historien til Alexis Sanchez er lang og brokete. Mens chilenerens sparekonto har vokst for hver uke, er den sportslige reisen av en helt annen karakter. Sanchez blir husket som superstjerne hos Arsenal, for lønnskostnaden hos United og for en god miks hos Inter Milan. På onsdag fikk 33-åringen nok en gang vist hvorfor Serie A-klubben ikke har gitt ham opp.

573 minutter på banen fordelt på 18 kamper så langt i sesongen er ikke så mye å skryte av. Heller ikke 4 scoringer og 3 assists. Likevel, for Inter Milan har den chilenske løven vist seg å ha en helt spesiell verdi i den avsluttende fasen av de tette kampene.

Les: Plasserer James Milner på samme ekstreme hylle som Ronaldo

I Supercoppa-finalen mot Juventus på onsdag var det innbytter Sanchez som tippet vektskålen for Inter. De to rivalene gikk ut av ordinær tid med 1-1 etter scoring av Lautaro Martinez (straffe) og Weston McKennie, 120+1 minutter var innbytter Sanchez på plass som matchvinner.

Roar! (foto: inter, twitter)

Ikke overraskende var 33-åringen høyt oppe etter kampen.

-Sånn er mestere. Jo mer de spiller, jo bedre føler de seg. De kan gjøre noe andre ikke kan. Jeg spilte mot Lazio og jeg trodde jeg skulle spille fra start igjen da jeg er i god form, men treneren tok beslutningen. Jeg var sulten og følte for å vinne noe. Nå er vi på rett spor med de rette spilleren, og vi skal fortsette sånn, sier Sanchez til Sport Mediaset.

Les på radiotango.no: RÖYKSOPP UTE MED SMAKEBIT FRA SITT NYE PROSJEKT

Med en klar pekefinger mot manager Inzaghi om å slippe ham til på kamparenaen.

For Sanchez mener selv han har noe ingen andre har, en ekstremegenskap Antonio Conte visste å verdsette.

-Jeg har alltid sagt at jeg føler meg som en løve i bur når jeg ikke spiller. Conte kom en dag og sa at ingen andre er som meg. Han ville sette meg på banen de siste 15 minuttene og sa at jeg ville gjøre forskjellen, forteller Sanchez.

Før han legger til:

-Men jeg sa at jeg skulle tidligere inn, for også der vil jeg gjøre en forskjell. Det er sånn en løve brøler, kommer det fra det chilenske villdyret.

Les: Dortmund gir Manchester United en gavepakke

Etter den matchvinnende scoringen i det 121. minutt skal Sanchez få lov til å være litt breial. Vi gratulerer!