Tenk unge og sultne. (foto: united, twitter)

Alle skal mene noe om Manchester United når det går trått og komme med sin versjon av løsningen. Likevel, når Wayne Rooney deler sitt syn på gamleklubben, da er det verdt å lytte.

Derby-manageren tok seg tid til et intervju med Sky Sports om alt og ingenting innenfor fotballens verden. Da styres spørsmålene selvfølgelig inn mot Manchester United – og Ronaldo.

Les: Premier League-klubb etterforskes for brudd på økonomiske regler

Ronaldo har med sine 18 scoringer så langt i sesongen levert foran mål, men for portugiserens tidligere medspiller Rooney, har andre runde på Old Trafford vært alt annet enn en suksess.

-Han scorer, han scoret viktige mål i Champions League tidligere i sesongen, han scoret hat-trick mot Tottenham, men når du ser på fremtiden til klubben må du satse på yngre, sulte spillere for å løfte Manchester United gjennom de neste to, tre årene, begynner Rooney.

-..Cristiano er definitivt ikke spilleren han var da han var med sine 20 år+ – det er fotball. Han er en trussel foran mål, men resten av kampen trenger de mer, og de trenger unge, sultne spillere, fortsetter Rooney.

CR7. (foto: united, twitter)

Les på Engelske klubber: Fra 5. divisjon til Premier League kontrakt – snakk om reise!

Heller ikke Paul Pogba er oppskriften hos United for Rooney.

-Du kommer trolig til et punkt der det er bedre å move on. Jeg tror hvis Paul er ærlig med seg selv, ser han at han trolig ikke har hatt påvirkningen han skulle ha ønsket seg etter returen til Manchester United. Jeg ser ham spille for Frankrike, og det er en helt annen spiller. Det har ikke helt fungert for ham hos Manchester United, og jeg tror det er noen spillere de (United) må la gå, kommer det fra Rooney.

Pogba.(foto: united, twitter)

Les: Phil Jones: – Jeg gir aldri opp!

Kort oppsummert: Ronaldo ut, Pogba ut. Rooney har talt.