Klopp og Pep har byttet plass i rankingen om å være "verdens beste manager"

Premier League har i dag satt opp dommer til helgens serierunde og søndagens seriefinale på Etihad Stadium mellom Manchester City og Liverpool.

Anthony Taylor er satt opp som hoveddommer, mens Paul Tierney med ansvar for VAR.

SISTE: Liverpool har identifisert den perfekte Salah-erstatteren

Anthony Taylor er regnet som en av verdens beste dommere så det er ikke så rart at han får dømme årets viktigste kamp i Premier League, men det at han er fra Manchester gjør valget kontroversielt i en kamp som kan avgjøre årets Premier League.

Taylor har dømt dette oppgjøret tidligere, og så langt har ikke Liverpool klart å vinne noen av de fire kampene han har dømt på Etihad.
Det forrige oppgjøret han dømte mellom lagene var i 2019/20-sesongen, da Liverpool allerede hadde vunnet ligaen og tapte 4-0 for City.

Liverpool har en brukbar statistikk med Taylor som dommer. På 45 kamper har det blitt 26 seire, elleve uavgjorte og åtte tap siden han dømte de røde for første gang i september 2010.

Superdatamaskin: Slik ender årets Premier League

Men Klopp & Co kan være glad for at søndagens dommer ikke ble Lee Mason, for Manchester City har aldri tapt en kamp med Mason som dommer.

Liverpools favorittdommer er derimot Chris Kavanagh. De røde har vunnet 91% av kampene som Kavanagh har dømt, mens vinnerprosenten ligger på 60% når helgas dommer, Anthony Taylor, har dømt de røde fra Liverpool.

Manchester City tar i mot Liverpool på Etiad Stadium søndag kl. 17.30.