Manchester United fan har en åndelig opplvelse

En ting har Manchester United grundig bevist denne sesongen, corner er ikke mål. – Det tok hele 139 forsøk fra sist gang klubben lykkes med et hjørnespark.

Manchester United tok tre særdeles viktige poeng i Premier League kampen mot Leeds på søndag. , kampen hvor de scoret sitt første mål for sesongen etter et hjørnespark.

Les: The Athletic: Tottenham holder igjen på Harry Kane-kontrakt

Manchester United scoret til slutt etter et hjørnespark da den utskjelte kapteinen Harry Maguire stanget Luke Shaws innlegg i nettet i kampen mot Leeds United.

Sist gang Manchester United scoret etter et hjørnespark var tilbake i april 2021 i en kamp mot Burnley. – Selv sa målscoreren til Sky Sports etter kampen at han skammet seg over statistikken.

• Det er pinlig. Hver gang jeg ser statistikken blir jeg skuffet, sier United-kapteinen og fortsetter:

– Jeg er selv en stor del av dødballsituasjonene, og prøver å score på hver dødball, men som lag og gruppe har vi ikke vært gode nok i det hele tatt.

Manchester United signerte spesialtrener Eric Ramsay fra Chelsea i sommer. – Ramsay måtte forholde seg til problemet med manglende mål fra dødballer, og forventningene foran sesongen var store.

Imidlertid har det egentlig ikke vist seg å være noen suksess ettersom Manchester United kun har scoret ynkelige tre mål fra dødballer denne sesongen.

Etter 34 minutter førte Maguire laget sitt i en hard kamp mot erkerivalen Leeds United.

Bruno Fernandes doblet ledelsen kort før pause og det så ut til at United skulle cruise en sikker seier i hus.

Leeds ville det imidlertid annerledes. Etter to mål på to minutter satt inn av Rodrigo og Raphina, var kampen igjen helt åpen.

Ralf Rangnicks tropper tok imidlertid ledelsen igjen etter 70 minutter da brasilianske Fred kom på tavla og Manchester Uniteds nye stjerne Anthony Elanga avsluttet kampen da han avsluttet Fernandes sitt fine forarbeid to minutter før tid og scoret til 4-2.

De røde djevlene fikk derfor en livsviktig seier i den ekstremt tette kampen om de fire beste.