Rodriguez. (foto: rodriguez, twitter)

Rodriguez ble hentet til Goodison Park av Carlo Ancelotti og fikk en delvis restart på karrieren etter år i skyggeland hos Real Madrid. Så forsvant Mester Ancelotti og inn kom Rafael Benitez. Fra dag én hadde den tidligere Liverpool-manageren tydeligvis bestemt seg for hva han skulle gjøre med Rodriguez.

Les: David Beckham kan begynne å planlegge Neymar-signeringen

Kolombianeren hadde lagt bak seg en Premier League-sesong med 6 scoringer og 5 assists på 23 kamper. Dette var oppvarmingen, nå skulle neste steg tas for Rodriguez. Richarlison hadde kommet tilbake fra OL i Tokyo og merket raskt holdningen til Benitez.

-Da jeg returnerte fra OL var jeg overrasket hvor mye han (James) løp og var dedikert til treningen. Så out of nowhere, sa treneren (Benitez) til ham at han ikke satset på ham, og ingen forstod noe som helst. Det påvirket gruppen noe, fordi vi kjente alle til James’ kvaliteter, sa Richarlison ifølge TNT Sports.

Den kolombianske playmakeren endte med å dra til Al-Rayyan i september 2021 til trener Laurent Blanc.

I en diskusjon på Twitch, fikk Rodriguez spørsmål om han kunne tenke seg å returnere til Goodison Park.

Les på Popidol: Netflix har bestemt seg for å lage «BioShock»-filmen

-En dag komme tilbake til Everton? Selvfølgelig ville jeg dra tilbake til Everton. Det er en spektakulær klubb med fantastiske fans, men jeg fant en trener som ikke ønsket å satse på meg… Det var trenerens avgjørelse. Noen elsker deg, andre gjør det ikke…, avslutter Rodriguez.

Var på god vei. (foto: everton, twitter)

Som også i Qatar opplevde at treneren som hentet ham forsvant ut porten. I motsetning til Ancelotti, var Blancs exit ikke frivillig. (les: Laurent Blanc fikk sparken – hjalp lite med Frankrike og PSG på CV’en og James Rodriguez i troppen.

Frank Lampard kan alltids ringe, Rodriguez tar gjerne en retur til den blå delen av Liverpool.