Laporta vil ikke at Real Madrid skal kødde når kontrakt med Torres skal forlenges. (foto: barcelona, twitter)

Det ble hevet mange øyebryn da pengelense Barcelona gikk høyt ut og skrøt av Ferran Torres-kjøpet fra Manchester City på en halv milliard. Så viste det seg at det heller ikke var så enkelt.

Dani Alves ble hentet i november, men måtte vente med registrering til Barca-troppen i januar. Klubbpresidenten har litt av et regnestykke som må gå opp før nye spillere kan spise av lønnsbudsjettet til klubben. Alves fikk sin endelige re-debut i Copa Del Rey-kamp denne uken, mens Ferran Torres fortsatt blir holdt utenfor.

Les: Vil hente Martin Braithwaite, men først må Jose Mourinho overbevises

Denne uken kom bekreftelsen på at ansvaret for Phillipe Coutinhos rundt 4 millioner i ukelønn overtas av Aston Villa. Dette måtte vel får Torres til registreringsskranken hos La Liga.

Nope.

På lørdag gikk klubbdirektør Mateu Alemany etter 1-1 kampen mot Granada ut med at ressursen Torres fortsatt ikke kunne aktiveres.

-Vi kan ikke registrere Ferran Torres ennå. Phillipe Coutinhos lån til Aston Villa er ikke nok, men vi har satt i gang initiativer for å registrere ham, sier Alemany ifølge journalist Fabrizio Romano.

Les: Conte sender en overraskende invitasjon til Christian Eriksen

Med andre ord: Dumpe flere Barcelona-spillere og deres lønnsutgifter.

OPPDATERT: En overraskende vending har løst Ferran Torres problemet