Martin Braithwaite

Roma manager Jose Mouirnho har fortalt sine sjefer han ønsker seg offensive forsterkninger, men han tenkte trolig ikke på danske Martin Braithwaite som om dagen forbereder seg for et comeback etter et langt avbrekk på grunn av en kneskade.

El Nacional melder at sjefene i Roma svært interessert i å hente Martin Braithwaite fra Barcelona. Det krever imidlertid aksept fra Jose Mourinho. – Det er flere måter Martin Braithwaite er perfekt, han er rutinert, 30 år og vil komme forholdsvis rimelig. Både skadeavbrekket og Barcelona sin økonomi kan lande Roma en avtale som er «innenfor budsjett».

Les: Bob Bradley lykkes i å lande Lorenzo Insigne signatur

Barcelona-manager Xavi Hernandes har fortalt Braithwaite at han er en del av planene i Barcelona, ​​​​men de planene gjør ikke Braithwaite ‘urørlig’.

I følge El Nacional er Barcelona-president Joan Laporta åpen for å la Braithwaite bytte klubb og har angivelig satt Braithwaites pris og venter nå på bud.

Avisen skriver at Roma kan gå for Real Madrids Mariano Diaz dersom Braithwaite-avtalen ikke blir noe. Jose Mourinho skal like ham bedre, men Braithwaite er billigere.

Martin Braithwaite åpnet sesongen kjempebra med to mål og en assist på tre kamper under Ronald Koeman.

Les: Manchester United ønsker å gjøre Pogba til den best betalte spilleren i Premier Leagues historie

Den danske landslagsspillerens kontrakt løper frem til sommeren 2024.