Mr. Free agent? (foto: mbappe, twitter)

Jürgen Klopp har selv sagt at Mbappé ligger utenfor Liverpools rekkevidde, men etter at tyskeren og Mbappé har sendt hverandre komplimenter gjennom media denne sommer og høst, kan en spektakulær overgang til Anfield egentlig avskrives?

Det er sportsdirektør Leonardo som er på offensiven mens klubben selv er på defensiven. Dårligst i Champions League-gruppa á poeng med Istanbul Baseksehir (Paris-klubben tar det selv for gitt at de leder Ligue 1) og en anstrengt virus nr. 19-økonomi.

Les: Nekter å godkjenne januar-overgang for Tottenham

-Husk at PSG led økonomiske tap forrige år. Vi er i en komplisert situasjon og det er ikke enkelt, men vi prater direkte med Mbappé og Neymar. Vi har startet forhandlinger med Mbappé, Neymar og Di Maria om forlengelse av kontrakten, forteller Leonardo på PSGs hjemmeside.

Done deal?

-Det er et spørsmål om timing. Ideen om forlengelse finnes. Vi har kommet til tidspunktet da vi må ha en mer forutsigbar situasjon, avslutter Leonardo.

Her er det en sportsdirektør som ikke er trygg på utfallet av forhandlingene. Exit-døren for den franske superstjernen er definitivt ikke lukket.

Hvis noen lurer på hvorfor Zinedine Zidane og Real Madrid ikke nevnes i sammenheng med Mbappé, er det av den enkle grunn at gjengen i Madrid har mer enn nok med seg selv om dagen.

Vi fortsette å drømme om Mbappés første skritt på Anfield – under Jürgen Klopps ledelse.

Les: Nå kommer Englands supertalenter til å renne inn hos Borussia Dortmund