Manchester United har hatt et godt øye til den den franske forsvarsspilleren Dayot Upamecano en god stund og hvis vi skal dømme etter hva som foregår i sosiale medier er det gjensidig.

Et innlegg om at Manchester United sannsynligvis vil signere ham neste sommer har fått tommelen opp av Upamecano. – Det kan se ut som Manchester United har en fordel i det som kommer til å bli et rotterace neste sommer; Real Madrid, Paris Saint-Germain og Bayern München befinner seg på en stadig økende liste av interessenter.

Les: Mino Raiola har fått oppdraget å på nytt plage Manchester United

En United-fankonto delte ryktet på nettet med RB Leipzig-stjernen som likte innlegget på Instagram. – Naturligvis fikk Upamecanos sosiale medieaktivitet United-fans til å snakke, de aller fleste synes det er en god ide å hente 22 åringen til Old Trafford.

Se: Haalands ufattelige firemålsshow mot Hertha Berlin

Det antas at Upamecano har en frigjøringsklausul på £ 40 millioner.

Dayot Upamecano har vært i RB Leipzig siden 2016, siden ha har det blitt hele 118 kamper for dem i det som må defineres som en eneste stor opptur. – Han fanget for alvor interesse fra presse og store klubber da han var essensiell i RB Leipzig overraskende triumfferd Champions League sist sesong.

Han har etablert seg som en av de fineste forsvarerne i verden, en overgang bort fra Tyskland er sannsynlig, men først til sommeren.